Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Ισορροπία είναι να συνεχίζεις να ποθείς αυτό που ήδη κατέχεις»

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζουν η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ και οι δύο σε κάθε τους ευκαιρία δεν διστάζουν να μοιραστούν δημόσια τον έρωτά τους.

Μετά το τέλος του Survivor, οι δυο τους δηλώνουν και επίσημα ζευγάρι, κάνοντας διαρκώς διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, αποκάλυψαν πως πλέον μένουν κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα στο σπίτι του Σπύρου Μαρτίκα στον Πειραιά.

«Προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας. Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο και ταξίδεψαν μαζί στην Κάλυμνο. Όπως φαίνεται οι δυο τους δεν είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι και έτσι συνεχίζουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στα πανέμορφα μέρη της χώρας μας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 9/9 η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο που τράβηξε με τον αγαπημένο της και το συνόδευσε με μια ρομαντική αφιέρωση.

Στη φωτογραφία η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει ξαπλωμένη στα πόδια του Σπύρου Μαρτίκα στην παραλία, ενώ εκείνος την σηκώνει με τα πόδια του.

«Ισορροπία είναι να συνεχίζεις να ποθείς αυτό που ήδη κατέχεις…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Read More

And More