Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Μού καθάριζε τα πόδια στο Survivor – Κάθε πρωί μου αφήνει ένα σημείωμα με γλυκόλογα»

Για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια μίλησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό You και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Β.Α: «Τρία παιδιά λέει ο Σπύρος ότι θέλει»

Σ.Μ: «Εγώ τις λέω να ξεκινήσουμε και όταν κουραστεί, σταματάμε»

Β.Α: «Θυμάμαι ότι, είχαμε ένα ψάρι ανά δυο άτομα και εκείνος επέλεξε να μείνει νηστικός και να μου δώσει τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες αλλά με βοηθούσε για να μη κουράζομαι με τις δουλειές που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα, μου έδινε τη μπλούζα του για να ζεσταθώ κι επειδή περπατούσαμε ξυπόλητοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες. οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω.

Έτσι είναι και στην έξω ζωή. Δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του για να το βρω όταν ξυπνήσω» ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τα στοιχεία που την κέρδισαν στον Σπύρο Μαρτίκα.

Read More

And More