Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Τα σχέδια συγκατοίκησης, οι κοινές διακοπές και το μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι και επίσημα ζευγάρι και στον χθεσινό Ημιτελικό του Survivor έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Μια ημέρα μετά το ζευγάρι του Survivor βρέθηκε σε ένα από τα φαρμακεία του Σπύρου στο Κερατσίνι, με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» να τους συναντά εκεί! Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψαν τα σχέδια συγκατοίκησής τους, ενώ τόνισαν πως θέλουν νικητή του Survivor τον Στάθη Σχίζα.

«Γνώρισα τους γονείς της Βρισηίδας, βγήκαμε για φαγητό. Εννοείται ότι θα πάμε διακοπές. Ο Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου, εμείς φάγαμε τούρτα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Θα κάνουμε κοινές διακοπές. Έχουμε προγραμματίσει να πάμε σε τρεις προορισμούς. Δεν συγκρινόμαστε με τον Κατσαούνη και την Μυριέλλα, εμείς το ζήσαμε περισσότερο. Συζητάμε να συγκατοικήσουμε από τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη όταν βγήκα από το παιχνίδι. Γνώριζα τη μητέρα της, οπότε εννοείται της έστειλα. Και η Ιωάννα θα έστελνε αν πάθαινε κάτι η μητέρα μου. Το μήνυμα που έστειλα δεν έχει σχέση με την Ιωάννα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον» ανέφερε επίσης η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Read More

And More