Βροχερό Σαββατοκύριακο! Εκμεταλεύσου το!

Όπως μας ενημερώνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα είναι βροχερός ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και θα αρχίσει να βελτιώνεται από την Κυριακή το βράδυ. Το φθινόπωρο είναι εδώ! Μην κατσουφιάζεις όμως γιατί μπορείς να το εκμεταλευτείς για να κάνεις πράγματα που δεν έκανες όλο το καλοκαίρι…

Μια καλή ιδέα είναι να πας στον κινηματογράφο, αλλά και να περιποιηθείς τον εαυτό σου στο σπίτι.

Δες εδώ την πρόβλεψη του καιρού αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες και στις υπόλοιπες περιοχες. Τα φαινόμενα πιθανόν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου

Για αύριο Κυριακή

Ο καιρός στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα βορειοανατολικά θα είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Read More

And More