Βροχερός ο καιρός σήμερα!

Σήμερα Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία και από το βράδυ και στην υπόλοιπη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και το βόρειο Ιόνιο, και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Από το βράδυ προβλέπονται τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία στις Κυκλάδες θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και από τη νύχτα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και προς το βράδυ θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More