Βροχερός σήμερα ο καιρός, άστατος όλη την εβδομάδα!

Στην Αττική θα είναι σχεδόν αίθριος αλλά τοπικές βροχές αναμένονται στα νοτιοανατολικά και το απόγευμα στην Πελοπόννησο. Βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Δείτε τον καιρό μέχρι την Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά η πρόγνωση για τη Δευτέρα
Σε Μακεδονία και Θράκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τμήματα και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκτασία θα κυμανθεί απο 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σε Νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά καλός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη νοτια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίρθιοςκαι μονο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή

Την Τρίτη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τέταρτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χωρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνεουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά.

Την Πέμπτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στη νοτιοανατολική χώρα.Οι άνεοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Read More

And More