Site icon TLIFE

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα σε όλη τη χώρα!

Τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά, και το απόγευμα την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, οι βόρειοι άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο και η μικρή πτώση θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τατάρτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για καταιγίδες στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία και στις υπόλοιπες. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα το απόγευμα στα Δωδεκάνησα για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια 6 βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα το μεσημέρι- απόγευμα στα ορεινά για καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
© 2024 tlife.gr