“Βροχή” οι στάσεις εργασίας στο Alter ! Ούτε σήμερα θα βγει στον αέρα το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων…

Ο Γολγοθάς και η μάχη των εργαζόμενων του Alter συνεχίζεται, μιας και παρά τις επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις τους και τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις από την διοίκηση πως θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, οπότε και εξακολουθούν με όποιο “όπλο” διαθέτουν, να διεκδικούν ότι τους ανήκει. Και το “όπλο” τους αυτό δεν είναι άλλο από τις απεργειακές κινητοποιήσεις.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι στάσεις εργασίας να πέφτουν… “βροχή” στο κανάλι. Ετσι, αν περιμένατε απόψε το βράδυ να βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζνικολάου, τσάμπα κόπος. Εχει ήδη αποφασιστεί νέα στάδη εργασίας από τις 6.00 το απόγευμα και μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Στάσεις εργασίας οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι την Δευτέρα.

Ανακοίνωση

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, ύστερα από την επανειλημμένη ασυνέπειά στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό « ALTER », αποφάσισαν να συνεχίσουν τις 6ωρες στάσεις εργασίας για την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 από τις 18.00 έως τις 24.00 των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον σταθμό, ζητώντας την άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών στους συναδέλφους.

Read More

And More