Βροχή τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν – Τα «φαβορί»

Το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν παρών στη γέννα. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, το πριγκιπικό ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού και το έμαθε μετά τη γέννα. Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια. Ωστόσο, δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

Η είδηση της γέννησης του βασιλικού μωρού, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα γραφεία στοιχημάτων, καθώς όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το όνομα που θα επιλέξει ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για τον νεογέννητο γιο τους.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συχνά επιλέγουν «κλασικά» μικρά ονόματα, όπως Άρθουρ, Άμπερτ, Σέιν, Φίλιπ ή Τζέιμς, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το βασιλικό ζευγάρι να κάνει κάποια αντισυμβατική επιλογή. Αν προτιμήσουν ονόματα των στενών συγγενών τους, τότε προκρίνονται τα «Κάρολος» (ο παππούς του μωρού και διάδοχος του βρετανικού θρόνου) ή «Φίλιππος» (από τον δούκα του Εδιμβούργου, τον προπάππου, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ). Άλλα μικρά ονόματα που συνηθίζονται στη βασιλική οικογένεια είναι τα Αλβέρτος και Εδουάρδος.

Στο γραφείο στοιχημάτων William Hill προκρίνεται το «Αρθούρος», ενώ στο Paddy Power μεταξύ των φαβορί είναι τα «Αλέξανδρος» και «Ιάκωβος». Βέβαια, στο blog The Tig που διατηρούσε η Μέγκαν Μαρκλ παλαιότερα και το οποίο δεν υπάρχει πια, είχε αναφέρει ότι ένα από τα αγαπημένα της ονόματα είναι το «Γκρέι», τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Στις ΗΠΑ αυτήν την περίοδο είναι της μόδας το όνομα Λίαμ και ακολουθούν τα Νόα και Ουίλιαμ, ενώ στη Βρετανία τα Όλιβερ, Χάρι και Τζορτζ. Τα γραφεία στοιχημάτων, μάλιστα, δεν αποκλείουν να δοθεί στο παιδί κάποιο όνομα που συνηθίζεται περισσότερο στις ΗΠΑ, όπως τα Μπράντλεϊ ή Σπένσερ – το τελευταίο ήταν επίσης το επώνυμο της μητέρας του Πρίγκιπα Χάρι, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Read More

And More