Βυθισμένη στην κατάθλιψη η Μαρία Ιωαννίδου – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της

Βυθισμένη στην κατάθλιψη η Μαρία Ιωαννίδου αποχώρησε άρον άρον από την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε και θα έκανε πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Η ηθοποιός, χορεύτρια και δασκάλα χορού ενώ αρχικά έκανε πρόβες για την παράσταση “Δεν είναι αυτό που νομίζεις” τελικά αποχώρησε και το έργο θα ανέβει με άλλη πρωταγωνίστρια. “Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και δεν είμαι σε θέση να παίξω. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, γιατί χάνω δυο πολύ καλές δουλειές, αφού εκτός από το Χατζηχρήστου, θα έπαιζα και στο Ελυζέ”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Τους τελευταίους μήνες, όπως εκμυστηρεύτηκε, αισθανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ψυχολογία της, ήταν απομονωμένη και βυθισμένη σε μόνιμη μελαγχολία. “Από τις αρχές του καλοκαιριού άρχισα να χάνω τα μυαλά μου και αυτό που μου κόστισε ήταν ότι αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι του Φρέντυ στο Μάτι για να μπορέσω να ξεχρεώσω”, δήλωσε και συμπλήρωσε πως το ψυχολογικό της δράμα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, όταν άνοιξε τη σχολή της στη Γλυφάδα και έβαλε λάθος ανθρώπους να διαχειρίζονται τα οικονομικά της.

Read More

And More