W. Allen: Η φωτογραφία των Sinatra – Farrow που κοιτούσε μετά τους ισχυρισμούς της ηθοποιού ότι δεν είναι πατέρας του παιδιού τους!

Μια εικόνα μπορεί να αξίζει 1.000 λέξεις – και o Woody Allen εθεάθη να μελετά με προσήλωση μια κλασική φωτογραφία του1966 της πρώην συντρόφου του Mia Farrow, με τον Frank Sinatra σε μια γκαλερί στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη .

Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε να σχολιάσει τον ισχυρισμό της Mia στο Vanity Fair την περασμένη εβδομάδα ότι o Frank Sinatra είναι ο πατέρας του 25χρονου γιού της Ronan Farrow. Παρόλα αυτά ο Woody Allen πέρασε αρκετή ώρα παρατηρώντας τη φωτογραφία του ζεύγους στην οποία φορούσαν βραδινά ρούχα και μάσκες και διασκέδαζαν στο Truman Capote’s Black and White Ball λίγο καιρό μετά το γάμο τους.

Ο 77χρονος Woody άρχισε μια σχέση με τη MiaFarrow γύρω στο 1980, αν και ποτέ δεν έζησαν μαζί.

Χώρισαν το 1992 μετά από τη σχέση του με την 22χρονη Soon- Yi, υιοθετημένη κόρη της Mia με τον πρώην σύζυγό της, Andre Previn .

Εκπρόσωπος του Οσκαρικού σκηνοθέτη απέρριψε τους ισχυρισμούς της Mia την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι είναι τόσο παράλογοι που ο Woody δεν πρόκειται να τους σχολιάσει .

Η 85χρονη χήρα του Frank Sinatra, Barbara χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της ένα « μάτσο σκουπίδια ».


O Frank Sinatra και ο Ronan Farrow

Ο Ronan , δημοσιογράφος και δικηγόρος , απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς της μητέρας του , γράφοντας στο Twitter την περασμένη εβδομάδα : Ακούστε, είμαστε όλοι ενδεχομένως παιδιά του Frank Sinatra

H Mia που τώρα είναι 68 ετών , παντρεύτηκε τον Frank το 1966 στο Λας Βέγκας, όταν εκείνη ήταν 21 και αυτός 50. Ο γάμος τους κατέρρευσε μετά από 18 μήνες .

Όπως δήλωσε όμως στο Vanity Fair ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής της και η σχέση τους ποτέ δεν τελείωσε .

Read More

And More