W. Houston: Ποιος εκβίαζε την ντίβα λίγο πριν το θάνατό της;

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της ντίβας της pop μουσικής το FBI έδωσε στη δημοσιότητα το φάκελο που είχε για τη Whitney Houston Όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του FBI από τις περιπτώσεις που χρειάστηκε να ασχοληθεί μαζί της που παρουσιάζουν από ερωτικές επιστολές, μέχρι απόπειρες εκβιασμού εναντίον της.
Γιατί ασχολήθηκε το FBI με την Whitney; Όταν υπάρχει στη μέση ομοσπονδιακό αδίκημα, όπως απειλή κατά της ζωής εκβιασμός κλπ αναλαμβάνει το FBI.
Οι 128 σελίδες από τα αρχεία που αφορούσαν την Houston και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του FBI αναφέρονται και σε επιστολές ενός θαυμαστή της ο οποίος επιχειρούσε να τραβήξει την προσοχή της, αλλά δεν προσθέτουν νέες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική της ζωή.
Σε δύο περιπτώσεις συγκεκριμένα, το Γραφείο ασχολήθηκε για πολύ καιρό μαζί της. Η μια όταν ένας θαυμαστής της από το Βερμόντ ο οποίος έγραφε ότι “μπορεί να βλάψει κάποιον με κάποια τρελή ιδέα του” και η δεύτερη όταν ένα άτομο ζητούσε 250.000 δολάρια από την τραγουδίστρια για να μην κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.
Σύμφωνα με το FBI ο εκβιαστής προέρχεται από το προσωπικό της περιβάλλον. Ήταν η περίοδος που η Ντίβα είχε αρχίσει τη σχέση της με τον Μπόμπι Μπράουν.
Το 1999, η τραγουδίστρια έλαβε επιστολές και κασέτες ήχου από την Ολλανδία, τις οποίες η ίδια θεώρησε απειλητικές για τη ζωή της, σύμφωνα με τα αρχεία. Ο αποστολέας ανακρίθηκε από το FBI και προέβη σε παράλογους ισχυρισμούς, ότι ήταν Πρόεδρος της Ευρώπης, είχε αγοράσει την Βραζιλία έναντι 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είχε βοηθήσει τον Νέλσον Μαντέλα να κερδίσει τις εκλογές στη Νότια Αφρική.
Σύμφωνα με το FBI πάντως ο φάκελος έκλεισε με το θάνατό της τον οποίο το Γραφείο θεωρεί ατύχημα μετά από χρήση ναρκωτικών…

Read More

And More