“Watch my Dance”… Πως μας φάνηκε η εμφάνιση του Λούκα;

Τελικά ο Λούκας Γιώργκας τα κατάφερε… Τα κατάφερε να ανέβει στην σκηνή της Γιουροβίζιον στην Γερμανία και να τα δώσει όλα !

Αναμφισβήτητα ο νεαρός ερμηνευτής προσπάθησε απόψε το βράδυ να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και με όσο το δυνατόν περισσότερο πάθος, να προσπαθήσει μέσα από το μεταλλαγμένο ζειμπέκικο “Watch my Dance”, να εκφράσει την… λεβεντιά και την… φωτιά που πρέπει να κουβαλά κανείς μέσα του για να μπορέσει να χορέψει αυτό τον χορό ! Τον χορό των Θεών, όπως τον αποκαλούν πολλοί…

Ναι, ο Λούκας Γιώργας προσπάθησε να εντυπωσιάσει ερμηνεύοντας ένα έθνικ ουσιαστικά – για τις χώρες του εξωτερικού -κομμάτι και το μόνο που μένει, είναι να δούμε για το αν όντως έπεισε τα εκατομμύρια των Γιουροφάν που απόψε θα ψηφίσουν με τρέλα τις χώρες που θέλουν να στείλουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οσο για το πως μου φάνηκε εμένα προσωπικά; Σίγουρα τόσο ο Λούκας, όσο και ο Στέρεο Μάικ προσπάθησαν πολύ, πάρα πολύ και αυτό φάνηκε στον αέρα. Βέβαια, δεν έχω καταλήξει για το αν απλά και μόνο η προσπάθεια σε τέτοιου είδους περιπτωσεις, αρκεί…

Εντάξει, τα παιδιά ήταν μία χαρά… Αλλά μέχρι εκεί… Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να με ξετρελάνουν! Δυστυχώς δεν κατάφεραν να με κάνουν να νιώσω από την θέση του τηλεθεατή, την απογείωση εκείνη που σε κάνει να πιστεύεις πως μπορείς να στοχεύσεις 100% στην πρόκριση και στον τελικό; Σε μία θέση ψηλά στον πίνακα της φετινής κατάταξης της Γιουροβίζιον.

Οσο για το πως μου φάνηκε τώρα, το όλο στήσιμο της δικής μας εμφάνισης ; Αρκετά… φολκλόρ το βρήκα και δεν σας κρύβω και κομματάκι… κακόγουστο ! Οι τεράστιοι κίονες που δέσποζαν στον χώρο, με έκαναν να νιώθω πως βρίσκομαι σε τουριστική ατραξιόν στην Πλάκα, Αύγουστο μήνα και για να ολοκληρωθεί το σκηνικό, έλειπε μόνο ο ήχος του… συρτάκι dance, ο… μουζάκας και το Greek τζατζίκι !

Βέβαια, αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη, γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, που λέει και η παροιμία… Ας ευχηθούμε για την ώρα από καρδιάς καλή τύχη στον Λούκα και τα ξανά λέμε σε λίγο με τα αποτελέσματα !

Read More

And More