William – Catherine: Ξανά στο μπαλκόνι του παλατιού για χάρη της βασίλισσας! Δες φωτο

Η Δούκισσα του Cambridge παρακολούθησε με μεγάλη περηφάνια τον σύζυγό της που πήρε μέρος σε μια από τις πιο φαντασμαγορικές παρελάσεις του κόσμου που γίνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία για να γιορτάσουν τη μοναρχία και να τιμήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ.

Το “Trooping the Colour ceremony” είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού στο Λονδίνο και για δεκαετίες γιορτάζεται με την ιστορική παρέλαση της βασιλικής φρουράς στο Whitehall.

Σε κάθε γιορτή βέβαια, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην βασίλισσα Eλισάβετ, κάτι που δεν έγινε αυτή τη φορά, αφού όλοι οι φωτογράφοι ήθελα να απαθανατίσουν το πριγκιπικό ζευγάρι και την κομψή εμφάνιση της Catherine.

H Δούκισσα του Cambridge έφθασε στο παλάτι μαζί με την σύζυγο υου Κάρολου, Καμίλα και κάθισαν στις θέσεις τους για να απολάυσουν την πρώτη εμφάνιση του William στην παρέλαση.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού για να παρακολουθήσει την επίδειξη των αεροσκαφών που έγινε προς τιμήν την βασίλισσας. Η σκηνή πάντως, πάνω στο μπαλκόνι μας γυρνά λίγες βδομάδες πίσω, στην πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά το γάμο. Όλα φαίνονταν ίδια, με μόνη διαφορά ότι αυτήν τη φορά η catherine δεν φορά το νυφικό της…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More