William – Kate Middleton: Charlotte Elizabeth Diana το όνομα της νέας μικρής πριγκίπισσας!

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε από το παλάτι το όνομα της νέας πριγκίπισσας της Αγγλίας. Και το όνομα αυτής… Charlotte Elizabeth Diana!
Ο William και η Kate Middleton παρουσίασαν σήμερα για πρώτη φορά την πανέμορφη κορούλα τους στην Βασίλισσα Ελισάβετ και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε το όνομά της. Επιβεβαιώνοντας εν μέρη τα προγνωστικά που ήθελαν το όνομα Charlotte ως το δεύτερο επικρατέστερο στα στοιχήματα και προσθέτοντας σε αυτό το Ελισάβετ και το Νταϊάνα ως φόρο τιμής στη βασίλισσα, αλλά και στην μητέρα του πρίγκιπα που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Έτσι το παιδί πήρε το όνομα του παππού του Καρόλου, της γιαγιάς Νταϊάνας (ο πρίγκιπας William ήθελε πολύ να κάνει κορίτσι για να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του) και φυσικά της προγιαγιάς του Ελισάβετ!

Η μικρή γεννήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ζυγίζει 3.700 γραμμάρια και είναι κούκλα. Και το όνομά της ανακοινώθηκε από το Kensington Palace δυο μέρες μετά τον ερχομό της και αφού ενημερώθηκε πρώτη η βασίλισσα Ελισάβετ!

Μετά το σάλο μάλιστα, που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα περί συνωμοσίας, που ήθελαν την μικρή να γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, η ανακοίνωση του ονόματός της ήρθε να δώσει χαρά στο παλάτι και όλους τους Βρετανούς που ανυπομονούσαν να μάθουν πως θα λέγεται η μικρή πριγκίπισσα του Cambridge!

Read More

And More