William – Kate: Όλα όσα έγιναν στη βάφτιση του πρίγκιπα George! Φωτογραφίες

Σε χαμηλούς τόνους αλλά με πολύ λάμψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η βάφτιση του πρίγκιπα George στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο παλάτι του St James. Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα Catherine έλαμπαν από ευτυχία και υποδέχτηκαν με χαρά τους καλεσμένους τους.

Ο μικρός πρίγκιπας που δεν έκλαψε καθόλου κατά τη διάρκεια της βάφτισης, αλλά ούτε χάρισε ένα χαμόγελο στους φωτογράφους είχε βολευτεί μέσα στην αγκαλιά των γονιών του και αποτέλεσε αναμφίβολα το κέντρο της προσοχής, φορώντας το επίσημο λευκό ένδυμα, που σχεδίασε η Angela Kelly.

Η βάφτιση κράτησε περίπου 35 λεπτά, τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Cantebury Αιδεσιμότατο Justin Welby και νονοί του μικρού ήταν o συμφοιτητής του ζευγαριού Oliver Baker, η καλή φίλη της Kate, Emilia Jardine – Paterson, o Earl Grosvenor, o Jamie Lowther – Pinkerton, η Julia Samuel, ο William van Cutsem and η ξαδέλφη του William, Zara Tindall.

Στους λαμπερούς καλεσμένους που δεν ξεπέρασαν τα 30 άτομα είδαμε την Βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον πατέρα του William, πρίγκιπα Κάρολο με την Καμίλα και τον πρίγκιπα Χάρι, τους γονείς της Kate μαζί με την Pippa Middleton και τον αδελφό τους James.
Μόλις έφθασε στο παλάτι St James η Βασίλισσα Ελισάβετ χαιρέτησε το ζευγάρι και η Kate την υποδέχτηκε με ένα φιλί στο μάγουλο και μια μικρή υπόκλιση.

Ειδικά για την τελετή το παλάτι είχε καλέσει τη χορωδία της Βασίλισσας και δέκα παιδιά από το παρεκκλήσι, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο, ο πρίγκιπας William έριξε μερικές σταγόνες νερού από τον Ιορδάνη Ποταμό στο κεφάλι του νεοφώτιστου.

Mετά τη βάφτιση ακολούθησε tea party στο Clarence House, όπου σέρβιραν στους 22 καλεσμένους το εορταστικό κέικ. Πρόκειται για το κομμάτι τούρτας που κατέψυξε το ζευγάρι από το γαμήλιο κέικ για να μοιραστεί στη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού.
Δες φωτογραφίες από τη βάφτιση:

Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο!

O πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα

Η Pippa Middleton με τον James Middleton

Η μητέρα της Kate, Carole Middleton

H Zara Philips με τον σύζυγό της Mike

O πατέρας της Kate, Michael Middleton

Ο Michael και η Julia Samuel με τον Hugh Grosvenor

Ο Oliver Baker με την σύντροφό του Mel

O πατέρας της Kate με την νταντά της

William van Cutsem και η σύζυγός του Rosie
Emilia Jardine – Paterson με τον σύζυγό της David

Read More

And More