“Wipe Out” : Κάνει απόψε πρεμιέρα με… χειμερινό φόντο!

Αν είστε φαν του “Wipe Out”, αν εξακολουθείτε να το παρακολουθείτε πιστά ακόμα και στις επαναλήψεις, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Το γνωστό ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι, επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας με ολοκαίνουργια επεισόδια. Το “Wipe Out” αύριο το βράδυ κάνει πρεμιέρα και υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις του συγκεκριμένου τηλεοπτικού είδους, βραδιές γεμάτες γέλιο, πολύ γέλιο.

Μόνο που αυτή την φορά το “Wipe Out” που θα παρακολουθήσουμε δεν θα είναι εγχώριας παραγωγής, αλλά made in America. Βλέπετε, έλλειψης χρημάτων, στάσης τηλε-εμπορίου. Έτσι, οι Αντεννικοί μπορεί να μην κατάφεραν φέτος λόγω κρίσης να προχωρήσουν σε ακόμα μία νέα παραγωγή του συγκεκριμένου φορμά, όμως, φρόντισαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της αμερικάνικης εκδοχής του.

Έτσι, λάβετε θέσεις γιατί το παιχνίδι ξεκινά και είναι super… winter! Με άλλα λόγια; Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις πιο συναρπαστικές δοκιμασίες που είδατε πότε, αλλά και τους πιο τολμηρούς παίκτες, να τα δίνουν όλα για τη μεγάλη νίκη, σε άκρως χειμωνιάτικο φόντο και σε δοκιμασίες, που δεν έχουν προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

Σπαρταριστές στιγμές γέλιου και απίθανες σκηνές έρχονται για να κάνουν το παιχνίδι που έχετε ήδη αγαπήσει την καλύτερη συντροφιά του χειμώνα! Θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 11.15 το βράδυ, ενώ ο σχολιασμός εννοείται πως παραμένει στα χέρια του ομολογουμένως επιτυχημένου διδύμου Ζαραλίκου – Μενούνου.

Read More

And More