“Wipe Out”… Σας αποκαλύπτουμε ποιοι εγχώριοι σταρ κάνουν παιχνίδι στην Αργεντινή !

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ένας και μοναδικός… Τρύφωνας Σαμαράς, σκέφτηκαν οι φετινοί σελέμπριτις που προσέγγισαν οι Αντεννικοί και είπαν το μεγάλο “ναι” ! Είπαν το μεγάλο “ναι” και έτσι θέλησαν κι αυτοί να λάβουν μέρος στον δεύτερο κύκλο των γυρισμάτων του “Wipe Out” !

Το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι δράσης και διασκέδασης, επιστρέφει του χρόνου ξανά στον ΑΝΤ1 με ολοκαίνουργιο κύκλο επεισοδίων και με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι του, όσο αφορά στην παρουσίαση. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού είναι ελληνο-τουρκική συμπαραγωγή και όπως καταλαβαίνετε μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε και το… fun – ντέρμπι που θα διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο χώρες.

Τα γυρίσματα αυτή την εποχή λαμβάνουν και πάλι χώρα στην Αργεντινή και εκτός από τους… κοινούς θνητούς που θέλησαν να συμμετάσχουν, στο παιχνίδι θα δούμε και μία ή δύο σπέσιαλ εκπομπές, κατά την διάρκεια των οποίων διαγωνίζονται διάφορα γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου – μπιζ. Ποια είναι αυτά ; Ο Γιάννης Αιβάζης, η Πηγή Δεβετζή, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Δήμητρα Αιγινίτη, η Μελίνα Ζαχαράκη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Δημήτρης Μενούνος, οι οποίοι πέρσι είχαν αναλάβει ως γνωστόν και τον χιουμοριστικό σχολιασμό των επεισοδίων.

Read More

And More