“World Party”: Φτιάξε βαλίτσες και φύγαμε για ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι!

Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα!

Μετά την περιπετειώδη εξόρμηση στην «άγρια» φύση του Αμαζονίου, απόψε στις 21:45, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης χαλαρώνουν τους τόνους και ταξιδεύουν στην πόλη της τζαζ, τη Νέα Ορλεάνη!
Εκεί, επισκέπτονται ένα από τα πιο παραδοσιακά plantations (φυτείες) της Λουιζιάνα και βιώνουν από πρώτο χέρι την αδικία που υπέστησαν οι αφροαμερικάνοι σκλάβοι στις φυτείες της περιοχής.
Βέβαια, μια επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη δεν γίνεται να μην περιλαμβάνει και μουσική. Ο Σάκης και ο Γιώργος παρακολουθούν μία συναυλία τζαζ και γνωρίζουν street musicians, για να μπουν στη μουσική κουλτούρα της πόλης. Στη συνέχεια, οι δύο συνοδοιπόροι αποφασίζουν να διερευνήσουν την ιστορία του βουντού και της μαύρης μαγείας. Ωστόσο, μια «λάθος στροφή» τους οδηγεί τελικά στην προπόνηση της επαγγελματικής ομάδας american football “New Orleans voodoo’’ και η κατάσταση γίνεται ανησυχητική! Ο Σάκης και ο Γιώργος καταφέρνουν να επιβιώσουν, αλλά φεύγουν με ελαφριά τραύματα.
Ύστερα από όλα αυτά και με το ηθικό της ομάδας να είναι πεσμένο, ο Σάκης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, αποφασίζοντας να μαγειρέψει για όλους. Ίσως αυτή όμως να μην είναι η καλύτερη επιλογή…

Read More

And More