“World Party” πίσω από τις κάμερες, αλλά και του χρόνου στον Alpha!

“World Party”! Μία εκπομπή την οποία πραγματικά αξίζει κανείς να δει. Μία εκπομπή η οποία έχει καταφέρει να ξεφύγει εντελώς από τα εύκολα κλισέ των ταξιδιωτικών εκπομπών που έχουμε δει μέχρι τώρα, με τους δύο παρουσιαστές της να είναι έτοιμοι για όλα, προσφέροντάς μας απλόχερα γερές δόσεις δράσης, έντασης, εντυπωσιασμού, μαγείας.

Δύο οικοδεσπότες που δείχνουν να μην έχουν… παραμυθιαστεί από το εγχώριο, θλιβερό σταρ-σύστεμ και έτσι το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι για το αν φαίνονται… ωραίοι στο πλάνο ή πόση ώρα μιλούν οι ίδιοι μπροστά από την κάμερα.

Κάπως έτσι το “World Party” κατάφερε φέτος να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει την διαφορά, γι ΄αυτό και ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης κατάφεραν επίσης να πάρουν από τον Alpha και το πολυπόθητο εισιτήριο και για του χρόνου.

Απόψε μάλιστα μας έχουν ετοιμάσει μία ιδιαίτερη εκπομπή μιας και αυτή την φορά θα μας ξεναγήσουν πίσω από τις κάμερες, δείχνοντάς μας το τι ακριβώς γίνεται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής (9.45 μ.μ.).

Μια χρονιά γεμάτη ταξίδια, περιπέτειες, τρέλα, φτάνει στο τέλος της. Δύο νέοι άνθρωποι, κεφάτοι και δραστήριοι, που τολμούν, δοκιμάζουν και ξέρουν να περνούν καλά. Μια εκπομπή, που μας ξεσηκώνει, που μας κάνει να χαμογελάμε και πολλές φορές μας κόβει την ανάσα.

Το World Party λοιπόν απόψε γιορτάζει και θα μοιραστεί μαζί μας όσα δεν έχουμε ακόμα δει. Όλα εκείνα τα διασκεδαστικά που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες σε κάθε ταξίδι αλλά και στιγμές που μας έμειναν αξέχαστες από τις φετινές εξορμήσεις ανά τον κόσμο.

Πως γίνονται αυτές οι απίστευτες λήψεις από ψηλά; Πόση οργάνωση μπορεί τελικά να απαιτεί ένα ταξίδι; Ποια ήταν η πιο επικίνδυνη στιγμή τους, πού και πότε; Τι είναι αυτό που έχει ο Γιώργος Μαυρίδης και ενοχλεί τον Σάκη Τανιμανίδη; Πως ξεκίνησε η «κόντρα» μεταξύ τους;

Ερωτήματα που μας απασχόλησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των φετινών περιπλανήσεων βρίσκουν τελικά τις απαντήσεις τους, μέσα από αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο.

Read More

And More