Χ. Αλούπη: Αποκαλύπτει τα παρασκήνια του red carpet των Oscar!

Η εκθαμβωτική Χριστίνα Αλούπη ήταν η μοναδική Ελληνίδα που φέτος περπάτησε στο κόκκινο χαλί του “Hollywood & Highland Center”… ως ρεπόρτερ! Η ίδια μίλησε στο περιοδικό “Glam” για την ζωή της στο Λος Άντζελες και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του red carpet από την 84η απονομή των Oscar.

Το κλίμα στο κόκκινο χαλί

“Με μια λέξη μαγικό! Οι οργανωτές έχουν δώσει σε αυτό το πραγματικά κολοσσιαίο event ένα χαρακτήρα παραμυθένιο… Όταν η εκδήλωση είναι στην κορύφωσή της με τους σταρ να περπατούν στο κόκκινο χαλί, τα φλας και τους προβολείς να λούζουν όλο το χώρο και τις εκδηλώσεις ενθουσιασμού του κόσμου να φθάνουν ψηλά στον ουρανό του Λος Άντζελες, η ατμόσφαιρα γίνεται ονειρική και σε συνεπαίρνει τόσο πολύ, ώστε κάποιες στιγμές αισθάνεσαι σαν να ζεις σε μια άλλη, εξωπραγματική διάσταση. Το συνειδητοποιείς ακόμη περισσότερο όταν όλα τελειώνουν, χαμηλώνουν τα φώτα και γυρίζεις στην πραγματικότητα. Η αίσθηση ότι το παραμύθι τελείωσε σου φέρνει μια γλυκιά ικανοποίηση για το ότι έζησες κι εσύ μέσα σ’ αυτό.”.

Οι διάσημοι που της έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση

“Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος όταν κατέβηκε από τη λιμουζίνα, αγνόησε το “πρωτόκολλο”, πέρασε πάνω από τα διαχωριστικά στο κόκκινο χαλί και κατευθύνθηκε στις εξέδρες για να χαιρετήσει τον κόσμο και να του σφίξει το χέρι. Έδειξε πόσο εκτιμά όσους έχουν στηρίξει και απογειώσει την καριέρα του. Αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά. Επίσης, εντυπωσιάστηκα από το “χρυσό ζεύγος”, Μπράντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, που έφτασε στην τελετή συνοδευόμενο από τους γονείς του Πιτ, δίνοντας την αίσθηση μιας πραγματικά δεμένης και αγαπημένης οικογένειας…”.

Για τις ελληνικές λέξεις που ακούστηκαν στην απονομή από τον Αλεξάντερ Πέιν

“Δεν ξέρω την αίσθηση που δημιούργησε στην Ελλάδα, αλλά σ’ εμένα που ζω μακριά της και την νοσταλγώ, το “Σ΄αγαπώ πολύ” του Πέιν προς τη μητέρα του μου έφερε πολύ μεγάλη συγκίνηση. Τόση, που δύσκολα συγκράτησα τα δάκρυά μου. Δεν ήταν βέβαια, μόνο τα ελληνικά που ούτως ή άλλως θα με συγκινούσαν, αλλά κυρίως η αναφορά της αγάπης για τη μητέρα του, αφού μου λείπει η δικιά μου αφόρητα πολλές φορές. Πάντως ο Πέιν επιβεβαίωσε, αν και Έλληνες δεύτερης γενιάς, τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς που είναι χαρακτηριστικό του λαού μας, δείχνοντας ότι οι αρχές και οι αξίες με τις οποίες έχει μεγαλώσει, είναι καθαρά ελληνικές”.

Η ίδια ονειρεύεται τη στιγμή που οι φωτογράφοι θα φωνάζουν το όνομά της στο κόκκινο χαλί;

“Κανένας ηθοποιός που σέβεται αυτό που κάνει, δεν βάζει τέτοιους στόχους. Είναι έξω από τη λογική μου το να θεωρώ ότι μέσα στους στόχους μου ως ηθοποιού, είναι να περπατήσω στο κόκκινο χαλί και να φωνάζουν το όνομά μου οι ρεπόρτερ. Η δική μου φιλοσοφία είναι να δουλεύω σκληρά και να βλετιώνομαι συνεχώς. Στην υποκριτική δεν υπάρχουν όρια, συνεχώς πρέπει να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι. Η επιτυχία, αν είναι αν έρθει, θα έρθει όποια μορφή και να έχει, περνά ή δεν περνά από το κόκκινο χαλί…”.

Θα μπορούσε ένας έρωτας να την φέρει πίσω στην Ελλάδα;

“Νομίζω πως ναι, εξαρτάται βέβαια από το τι έρωτας θα είναι αυτός… Μόνο αν θεωρούσα ότι κάποιος είναι ο άντρας της ζωής μου θα επέστρεφα γι’ αυτόν στην Ελλάδα. Είμαι πολύ αυθόρμητη στον έρωτα, όπως και γενικά στη ζωή μου ακολουθώ πάντα το ένστικτό μου, το εμπιστεύομαι απόλυτα και το αφήνω να με οδηγεί…”.

Τι της λένε οι σταρ για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση;

“Οι περισσότεροι μεγάλοι σταρ έχουν επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα και την χαρακτηρίζουν ως το ωραιότερο μέρος στον κόσμο. Η πλειονότητα θεωρεί ότι η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε, είναι αποτέλεσμα μαις διεθνούς οικονομικής συγκυρίας. Εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό με την ευχή να ξεπεραστεί σύντομα το πρόβλημα.”.

Read More

And More