Χ. Εργέντς: Ο «ξεσηκωμός» του Σουλεϊμάν σε φωτογραφίες. Ποιοι άλλοι ηθοποιοί του σήριαλ ήταν μαζί του

Χ. Εργέντς: Ο «ξεσηκωμός» του Σουλεϊμάν σε φωτογραφίες. Ποιοι άλλοι ηθοποιοί του σήριαλ ήταν μαζί του | tlife.gr

Η Τουρκία στις φλόγες…Δυο νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες, χιλιάδες συλληφθέντες.. Μέσα σε όλα αυτά δεν πέρασε απαρατήρητη η συμμετοχή στις διαδηλώσεις πολλών ηθοποιών και μέσα σε αυτους ο Halit Ergenç και η σύζυγός του Bergüzar Korel γνωστός και στη γειτονική χώρα αλλά και στην Ελλάδα από το δημοφιλές σήριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Οι φωτογραφίες των δυο δημοφιλών πρωταγωνιστών έκαναν το γύρο του κόσμου σε κανάλια εφημερίδες και φυσικά στο διαδίκτυο. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το λόγο που τον οδήγησε να διαδηλώσει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης με συναδέλφους του, ανθρώπους του πνεύματος αλλά και πλήθος απλού κόσμου.

Ο Halit έγραψε μεταξύ άλλων: «Σε όλη μου τη ζωή δεν ήμουν υπέρ του καβγά και τις βρισιάς. Δεν σήκωσα χέρι ποτέ σε κανέναν. Είμαι αρκετά ήρεμος και ψύχραιμος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν το χαρακτήρα μου. Πιστεύω πως το πιο άλυτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με συνομιλία με αλληλοκατανόηση.

Ο δικός μου τρόπος επίλυσης προβλημάτων θα είναι αυτός. Δεν στηρίζω και δεν θα στηρίξω κανέναν που ασκεί βία ας είναι το κράτος, η αστυνομία, ο λαός ακόμη και συγγενείς. ¨Οποιος ασκεί βία θα γίνει άδικος ακόμη και αν έχει δίκιο. Οποιος έχει άδικο όσο και να ασκεί βία δεν θα έχει δίκιο». Αυτό που εγώ από την αρχή είδα, απέναντι στην ασύμμετρη βία της αστυνομίας, υπήρχε ένα πλήθος, που απλά στέκονταν και αντιστέκονταν αργότερα αυτό το πλήθος στηρίχθηκε από ανθρώπους από κάθε πίστη από κάθε ιδεολογική σκέψη από κάθε ηλικία και από κάθε κοινωνική ομάδα. Και αυτό το πλήθος αυξήθηκε και γιγαντώθηκε και αντιστάθηκε σε αυτή τη δύναμη. Είναι δηλαδή ένα λαϊκό κίνημα. «

Δες τις φωτογραφίες που αλιεύσαμε και δείχνουν τον Τούρκο πρωταγωνιστή τη σύζυγό του αλλά και άλλους ηθοποιούς στις διαδηλώσεις των προηγούμενων ημερών.

Εδώ με τον συνάδελφό του από το σήριαλ, Ozan Güven που υποδύεται τον Ρουστέμ Αγά αλλά και το τηλεοπτικό γιο του τον διάδοχο Μουσταφά, Mehmet Günsür


READ more