Χ. Φερεντίνος: Θεατρικό ντεμπούτο με την σύζυγό του στο πλευρό του!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκεύης η θεατρική παράσταση “ Καλώς ήρθατε ντεντέκτιβ Πουαρό” που πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Φερεντίνος. Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής δοκιμάζει και τις ικανότητες τους στην υποκριτική.

Το TLIFE εντόπισε στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου και την σύζυγο του και ηθοποιό Σοφία Παυλίδου που είναι πάντα εκεί για να τον στηρίξει σε κάθε του νέο βήμα! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει κι από την πρεμιέρα του.

/

Τι πραγματεύεται όμως η παράσταση; Ο παρουσιαστής δέχεται μια παράξενη πρόσκληση σε μεταμεσονύχτια δεξίωση, από τον διευθυντή του μουσείου αυτοκινήτου, με αφορμή τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από τη δημιουργία αυτής της πολύτιμης και σπάνιας ιδιωτικής συλλογής. Ο Χρήστος, παρότι προβληματισμένος για το απρόσμενο αυτό κάλεσμα, στις 12 παρά εικοσιπέντε και εντελώς ξαφνικά, αποφασίζει να πάει. Στις 12 και πέντε ακριβώς βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου, όπου προς μεγάλη του έκπληξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μυστηριώδες αίνιγμα που παραμένει ανεξιχνίαστο από το 1923…

Eμπνευσμένο από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.Στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό ο Χρήστος Φερεντίνος. Αντλώντας έμπνευση από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, και ταξιδεύοντας μέσα στις μαύρες τρύπες του χρόνου, καλεί τους θεατές να παραστούν ως μάρτυρες στην εξιχνίαση ενός σκοτεινού εγκλήματος, άλυτου εδώ και 90 χρόνια.

Δες φωτογραφίες από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν ακόμα (με αλφαβιτική σειρά) οι Σωκράτης Αλαφούζος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Καρολίνα Κάρτερ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Λήδα Ματσάγγου, Σοφία Μιχαήλ, Παναγιώτης Νάτσης, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιώργος Τσιάλος

/

/

/

/

/

/

Read More

And More