Χ. Κολέτσα για τον Γιγουρτάκη: “Τον Νίκο τον λάτρευα και εξακολουθώ να τον λατρεύω!”

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το ξαφνικό χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη η Χριστίνα Κολέτσα. Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε χωρίσει αρκετό καιρό πριν με τον νεαρό επιχειρηματία, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πέθανε από αναβολικά, δήλωσε πως η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή και συνεχίζει να τον έχει μέσα στην καρδιά της.
Αν και η Χριστίνα βιώνει ένα βουβό πόνο για το θάνατο του ανθρώπου που σήμαινε τόσα πολλά στη ζωή της, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη στο “Down Town”: “Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και νομίζω ότι κανένας από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Τον Νίκο τον λάτρευα ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι πολύ δύσκολο για όλους όσους τον αγαπάμε να σκεφτούμε πως θα είναι η ζωή μας χωρίς εκείνον”.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ενώ είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, είχαν πολύ καλή σχέση. “Είχαμε χωρίσει καιρό – μάλιστα αυτό το διάστημα που ήμασταν χώρια και είχα άλλες σχέσεις τις συζητούσα μαζί του κι εκείνος μου είχε συμπαρασταθεί σε αρκετές στιγμές που δεν ήμουν καλά”, είπε και πρόσθεσε πως μόνο οι δικοί της άνθρωποι γνωρίζουν αν ο Νίκος ήταν η μεγάλη της αγάπη.
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Χριστίνα δήλωσε ότι αυτήν την περίοδο είναι μόνη και προτεραιότητά της είναι η δουλειά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλει να κάνει οικογένεια. “Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά. Αν κάποια στιγμή ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου, θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Αν έμενα έγκυος θα το αντιμετώπιζα με μεγάλη ωριμότητα”, είπε και πρόσθεσε: “Δεν θα έκανα παιδί δίχως να έχω στο πλάι μου έναν μπαμπά που θα το αγαπά και θα βρίσκεται δίπλα μας”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More