Χ. Κολέτσα: Ποιους θέλει να μηνύσει και γιατί;

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ εξοργισμένη με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα και ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα της βάζοντας τέλος, με την βοήθεια του δικηγόρου της.
“Εδώ και τόσα χρόνια ότι συνέβαινε και ότι λεγόταν για μένα το έπαιρνα στην πλάκα. Επειδή όμως όλο αυτό που συμβαίνει έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας και έχει πολύ κακό αντίκτυπο στην προσωπική μου ζωή, αλλά κατά βάση και στα επαγγελματικά μου, δυστυχώς από δω και πέρα θα αναγκαστώ να το αντιμετωπίσω διαφορετικά. Θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω οτιδήποτε σπιλώνει την αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου νομικά” δήλωσε η Χριστίνα στην εφημερίδα “Espresso”.
Η αφορμή για να ξεσπάσει δόθηκε όταν πριν από λίγες μέρες όταν η Χριστίνα μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Χριστόδουλο Σιγανό, πήγαν στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Όταν τους είδαν μαζί, είπαν ότι πρόκειται για νέο ειδύλλιο, πράγμα το οποίο δεν ισχύει.
Η Χριστίνα Κολέτσα δεν βρίσκεται ακόμα σε κάποια σχέση και διανύει μια δημιουργική περίοδο αφού κάνει καθημερινά πρόβες για τις νυχτερινές εμφανίσεις της στο “Romeo”, στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη και του Ηλία Βρεττού.

Read More

And More