X. Λαμπίρη: Ο άντρας μου λειτουργεί σαν πυροσβεστικό 24 ώρες το 24ωρο!

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει στη Real Life για την εκπομπή της: ”Πίστευω ακράδαντα ότι το Super Star αξίζει καλύτερης τηλεθέασης γιατί είναι η μοναδική μεσημεριανή εκπομπή που τρέχει με ρυθμούς ενός δελτίου. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν κάθε 8 με 10 λεπτά αλλάζει θέμα και περιλαμβάνει όλη την γκάμα του ρεπορτάζ. Η ομάδα είναι η καλύτερη που είχαμε ποτέ και ως απόδοση και ως ψυχή”.

Θεωρεί πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δηλώσει ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος στη τηλεοπτική αρένα. Τι την ενοχλεί όμως στην τηλεόραση; ”Διαφωνώ πλήρως με την μιζέρια που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα τηλεοπτικά. Καταλαβαίνω την οικονομική δυσκολία των σταθμών, αλλά πιστεύω ότι, ειδικά τώρα που ο κόσμος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και καθημερινότητα, η τηλεόραση θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη παρέα του. Και στην Ιταλία και στην ισπανία, που οικονομικά περνάνε επίσης δύσκολα, το τηλεοπτικό θέαμα παραμένει δυνατό και πλούσιο. Φαντάζομαι ότι κάτι θα ξέρουν”, απαντά.

Για τις πολυσυζητημένες κόντρες της με τις συναδέλφους στο Star λέει: ”Συμπόρευση και ηρεμία”. Αποκαλύπτει πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα την δούμε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιάτης. Για τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, λέει: ”Λειτουργεί σαν πυροσβεστικό 24 ώρες το 24ωρο. Η αλήθεια είναι ότι όταν βιώνω έντονα κάποιες καταστάσεις καταφέρνει και βάζει τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους”.

Read More

And More