Χ. Λαμπίρη στον Κωστόπουλο: Ο άνδρας μου, μου θυμίζει τον πατέρα μου! Έχουν τα ίδια μάτια

Χ. Λαμπίρη στον Κωστόπουλο: Ο άνδρας μου, μου θυμίζει τον πατέρα μου! Έχουν τα ίδια μάτια | tlife.gr
Χθες το βράδυ βρέθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης…
Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει κάνει δύο γάμους ανέφερε : “ Ήμουν 23 ετών όταν παντρεύτηκα πρώτη φορά και στα 24 είχα την κόρη μου. Υπήρχε μια ένταση και ένα πάθος το οποίο δεν ξέρω που πήγε στην πορεία. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, για όλα υπάρχει ένας λόγος. Σ’ αυτό τον γάμο ο λόγος ήταν η κόρη μου.” και συνέχισε για τον δεύτερο γάμο της : “Είναι ένας άνδρας παλιάς κοπής, άνδρας 100%. Ερωτεύτηκα παράφορα. Μου δημιούργησε ένα αίσθημα συναισθηματικής ασφάλειας. Ο Θανάσης μου θυμίζει τον πατέρα μου και μοιάζουν κιόλας, έχουν τα ίδια μάτια.”
Όσον αφορά για την κόντρα που είχε με την Ελένη Μενεγάκη που ανακοίνωσε το διαζύγιό της με δελτίο τύπου είπε : “ Δεν μου άρεσε αυτό το στυλάκι. Και να μου πεις τι να έκανε, αν δεν το έστελνε θα την κυνηγούσαμε κανένα τρίμηνο και θα αναρωτιόμασταν, είναι δεν είναι μαζί. Αλλά δεν μου άρεσε!” συνέχισε με την κόντρα της με την Νατάσα Θεοδωρίδου : “ Έκανε δημοσιοσχετίστικη συνέντευξη! Και ναι αν την συγκρίνεις με μένα που δεν με κυνηγάνε τα περιοδικά και οι παπαράτσι, ναι, μπορώ να κάνω δημόσιες σχέσεις στις συνεντεύξεις μου. Ενώ κάποιος ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα εξώφυλλα δεν μπορεί να μην απαντάει στο αν έχει σχέση ενώ έχουμε δει φωτογραφίες του.”
Τέλος μίλησε για την σέξι φωτογράφηση της Ζέτας Μακρυπούλια : “ Στους ανθρώπους που πιστεύω ότι έχω αδικήσει, το λέω δεν μασάω. Πιθανότατα θέλαμε κάτι από την Ζέτα. Είπα ότι έκανε αυτή την φωτογράφηση και ήξερε πως θα την προβάλλουμε. Είναι μέσα στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων και αυτό.”

READ more