Χ. Λούλης: ”Σαφώς και δεν θεωρώ συνάδελφό μου την Ζ. Μακρυπούλια!”

Ο γοητευτικός ηθοποιός, Χρήστος Λούλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ”, μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο Εθνικό θέατρο, ”Σιρανό ντε Μπερζεράκ”, τον μισθό του, που κυμαίνεται στα 1.000 ευρώ το μήνα και τόνισε όλα όσα έχει μάθει στη ζωή του, από τη σύζυγό του.
Ξεκαθάρισε ότι, όπως και ο Γεράσιμος Γεννατάς, έτσι κι εκείνος, δεν θεωρεί συνάδελφό του την Ζέτα Μακρυπούλια, καταλαβαίνει, όμως, τη χρησιμότητα της ύπαρξής της στη showbiz και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί της. Όπως δήλωσε: ”Μπορεί και να το έκανα. Έχω παίξει σε παραστάσεις, σίριαλ και σε ταινίες με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μία σκηνή, με ένα παιδί, ακόμα και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το σκυλί ή το παιδί είναι ηθοποιός;”

Ο ίδιος διαχωρίζει την ομορφιά από το πνεύμα, λέγοντας πως η πρώτη μπορεί να σου ανοίξει πόρτες, αλλά το πνεύμα κερδίζει τον άλλο σε βάθος. Παραδέχτηκε ότι για περισσότερο από ένα χρόνο, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αρέσει και συμπλήρωσε: ”Όταν είναι εύκολο να αρέσεις, λες… ΟΚ, μια χαρά την έχω. Αν όμως, καταχράσαι και το κάνεις τρόπο ζωής, ότι είσαι ωραίος γκόμενος και σε γουστάρουν οι γυναίκες, έχεις αποτύχει.” Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν θα έπαιζε σε κάποιο από τα σίριαλ, ”Μυστικά της Εδέμ” και ”Η ζωή της άλλης”, παρά τη μεγάλη τηλεθέαση που σημειώνουν, γιατί όπως είπε, δεν του αρέσουν. ”Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, οπότε τι να πάω να κάνω; Να περνάω άσχημα μόνο και μόνο για να βγάζω πολλά λεφτά;”

Ο Χρήστος αποκάλυψε ότι έχει πληγωθεί κι έχει περάσει περίοδο βαθιάς κατάθλιψης, κατά την οποία δεν έβρισκε νόημα σε τίποτα, κοιμόταν πολλές ώρες, έτρωγε πολύ και ήταν χωρίς χαρά. Σήμερα ονειρεύεται να μην δουλεύει πάρα πολύ και να γίνει πατέρας. Αναφερόμενος στα παιδιά και την ηθοποιό και σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, είπε χαρακτηριστικά: ”Θέλω να γίνω πατέρας, βλέπω τους φίλους μου που έχουν έχουν γίνει γονείς και ζηλεύω. Με την Έμιλυ είμαστε παντρεμένοι τρία χρόνια, πριν από αυτό είχαμε και δέκα χρόνια σχέση. Μου έχει δώσει πάρα πολύ αγάπη και μ’ έχει κάνει πιο μαλακό. Η συμβίωσή μου μαζί της με έχει κάνει έναν άλλο άνθρωπο. Όταν παίρνεις τόση αγάπη, σε κάνει και εκτιμάς τα απλά πράγματα.”
Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More