Χ. Παπακαλιάτης και άλλοι επώνυμοι στην πρεμιέρα του “Πλούτου”! Φωτογραφίες

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παιδικής παράστασης “Πλούτος” στο Θέατρο Αθηνά βρέθηκαν οι επώνυμοι για να παρακολουθήσουν το επίκαιρο έργο του Αριστοφάνη, στη θεατρική διασκευή για παιδιά, που υπογράφουν η Κατερίνα Παπαδάκη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Το “παρών” στη πρεμιέρα έδωσαν μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και άλλοι.

/

Η υπόθεση του έργου:
Στο έργο του Αριστοφάνη που είναι διασκευασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, παρακολουθούμε την ιστορία του γεωργού Χρεμύλου. Αυτός, μαζί με τον υπηρέτη του Καρίωνα, συναντούν τον τυφλό θεό “Πλούτο” και προσπαθούν, να του ξαναδώσουν το φώς του, για να τον μοιράσουν δίκαια σε όλους. Σύμμαχο τους σ΄αυτήν την προσπάθεια θα έχουν και ένα παιδί.

/

Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με την Πενία ανακαλύπτοντας, πώς ίσως η ισορροπία ανάμεσα στον Πλούτο και την Φτώχεια είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζουμε. Μέσα σ’ έναν πολύ πρωτότυπο σκηνικό χώρο, πέντε εξαιρετικοί ηθοποιοί, αποκαλύπτουν την ουσία της κωμωδίας του Αριστοφάνη, αναδεικνύοντας το χιούμορ του ποιητή αλλά και τον προβληματισμό του για την θέση του πλούτου και της φτώχειας μέσα στην κοινωνία.

/

Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Παπαδάκη, Γρηγόρης Βαλτινός, Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος
/

Γρηγόρης Βαλτινός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος
/

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
/

Read More

And More