Χ. Παπακαλιάτης: νέος έρωτας με την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας, Μ. Καλογήρου;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα όνειρό του, μιας και σε λίγο καιρό βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η πρώτη του ταινία με τίτλο Αν. Στην ταινία αυτή πρωταγωνίστρια είναι η Μαρίνα Καλογήρου, με την οποία ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για σχέση των δύο! Μάλιστα, σε πρόσφατη συνάντευξή της και απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου τι θα έκανες αν έπρεπε να παρατήσεις την δουλειά σου για έναν μεγάλο έρωτα εκείνη είπε: Θα το έκανα ευχαρίστως! Έτσι κι αλλιώς οι έρωτες δεν κρατάνε πολύ!. Και ίσως αυτό να κάνει στο πλάι του Χριστόφορου…

Σύμφωνα με το Θέμα People την περασμένη Πέμπτη, ο Χριστόφορος, η Μαρίνα και ο τριών ετών γιος της από προηγούμενη σχέση εθεάθησαν να κάνουν βόλτα στα στενά της Πλάκας. Γύρω στις 1.30 το μεσημέρι οι τρεις τους πέρασαν το κατώφλι του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Όπως γράφει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας, με την είσοδό τους ρώτησαν αν μπόρεσαν να μπουν και να παίξουν καθώς το Παιδικό μουσείο έκλεινε στις 14.00. Τότε, μια υπάλληλος χαριτωλογώντας τους απάντησε: Εσάς σας γνωρίζω. Ας γνωριστούμε λοιπόν σήμερα με τον μικρό μας φίλο.

/

Παρά την μικρή παραμονή τους στο Παιδικό Μουσείο, οι τρεις τους έφυγαν μετά από λίγο κρατώντας τον μικρό από το χέρι. Και παρόλο που πολύ μιλάνε για σχέδιο προώθησης της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αν η σχέση ισχύει η όχι είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Πάντως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες μεθόδους προώθησης των ταινιών του και δεν το έχει ανάγκη, κιόλας!

/

Read More

And More