Χ. Παπακαλιάτης: “Στην τηλεόραση δεν υπάρχει αξιοπρέπεια!”

Απογοητευμένος από τα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης εμφανίστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, το χώρο της τηλεόρασης και τη νέα θεατρική παράσταση που ετοιμάζει.

“Από τεσσάρων ετών θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει να γίνει ηθοποιός”, δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκαλύπτοντας πως σε καμία περίπτωση δεν την έχει “ψωνίσει”, γιατί πολύ απλά δεν έχει χρόνο και δεν προλαβαίνει.
“Από την πρώτη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει αυτή την δουλειά, την δουλειά του ηθοποιού δηλαδή, τρέχω συνεχώς. Έτρεχα από την πρώτη στιγμή τόσο πολύ που δεν προλάβαινα να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Μεγάλωσα μέσα από αυτό. Όλες οι εξελίξεις στην ζωή μου φιλτραριζόντουσαν μέσα από τα μάτια ενός 16χρονου, μετά ενός 19χρονου και ούτω καθεξής. Όμως, σε γενικές γραμμές, υπήρξαν πολλές εποχές που ήμουν πολύ περήφανος για αυτό που έκανα”, δήλωσε χαρακτηριστικά..
Μιλώντας, για το πως βλέπει σήμερα την τηλεόραση, ο ίδιος δήλωσε το εξής: “Για ‘μένα τηλεόραση είναι τα σήριαλ και μόνο, απλά τώρα έχω την αίσθηση ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχει αξιοπρέπεια”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ποια είναι η σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τα χρήματα; “Τα χρήματα με βοηθάνε να ζω, αλλά όχι ότι έχω κάνει μια δουλειά αποκλειστικά και μόνο για αυτό. Τηλεόραση θα κάνω όταν νιώσω ότι μπορώ. Αυτή την στιγμή δεν έχω κάτι να πω μέσα από μια τηλεοπτική δουλειά, αλλά πέρα από αυτό θέλω να γράψω με συγκεκριμένο τρόπο και να κάνω γυρίσματα όπως θέλω εγώ”, πρόσθεσε.
Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του στο θέατρο Βρετάνια, με την παράσταση Amadeus.

Read More

And More