Χ. Παππά – Ν. Καλογρίδη: Οι δυο φίλες απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη Μύκονο!

Την Χριστίνα Παππά και την Νατάσα Καλογρίδη ενώνει μια δυνατή φιλία που δημιουργήθηκε ύστερα από τη συνεργασία τους στην παράσταση ”50 χρόνια έρωτας”. Έτσι, οι δυο καλές φίλες αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο νησί των ανέμων!

Η μεν Νατάσα βρισκόταν στη Μύκονο εδώ και μέρες όπου μαζί με τον αδερφό της, Αντώνη Καλογρίδη και τον Νίκο Γεωργιάδη απολάμβανε τα μπανάκια της… Η Χριστίνα που επίσης, βρισκόταν στο νησί, μόλις έμαθε ότι εκεί βρίσκεται και η Νατάσα, την προσκάλεσε στο σπίτι της στην περιοχή Κανάλια κι εκείνη αμέσως αποδέχτηκε την πρόταση φιλοξενίας…

Έτσι οι δύο φίλες είχαν χρόνο να κάνουν μαζί τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία τους κάτω από τον καυτό ήλιο της Μυκόνου. Ο φωτογραφικός φακός του ”ΟΚ!” τις απαθανάτισε την περασμένη Πέμπτη στην παραλία Καλαφάτης!

Επιπλέον, η σέξι Χριστίνα Παππά δεν έμεινε μόνο στη Μύκονο… Μαζί με πολύ καλή παρέα απόλαυσε την διαμονή της και διασκέδασε με την ψυχή της σε τρία ακόμη μέρη -Κω, Κάλυμνο, Τέλενδο- και δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες της στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο.

Εδώ με την Νατάσα Καλογρίδη, την Τζο Τόγκου και την Βικτόρια!

Read More

And More