Χ. Βασιλόπουλος – Α. Βεντούρα: Τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως παντρεμένοι!

Το νιόπαντρο ζευγάρι Χρήστος Βσιλόπουλος και Αντωνία Βεντούρα μίλησαν στο περιοδικό “Hello” για τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, ποια ήταν τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως σύζυγοι, για το αν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους αλλά και για το αν θα κάνουν γρήγορα παιδιά!
Για τον γάμο τους στο Λας Βέγκας αποκάλυψαν:
Χ.Β: Θέλαμε πολύ να παντρευτούμε εκεί. Μάλιστα επισκεφθήκαμε πρώτα το καζίνο, παίξαμε, μεθύσαμε και μετά ακολούθησε ο γάμος.
Α.Β: Είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες της κοινής μας ζωής. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκείνος ο γάμος ήταν πολύ πιο έντονος συναισθηματικά από αυτόν που κάναμε στην Κεφαλονιά.

Το όμορφο ζευγάρι μίλησε για τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως παντρεμένοι:
Χ.Β: Ρίξαμε απλώς πολύ γέλιο.
Α.Β: Είναι ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας που έχουμε. Επειδή κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, λειτουργούμε ως κολλητοί φίλοι. Μόλις ολοκληρώνουμε ένα πράγμα περιμένουμε να συμβεί το επόμενο. Εγώ του έχω προτείνει να παντρευτούμε στην Ινδία. Θέλω να παντρευόμαστε συνέχεια.”

Όσον αφορά την ζήλια στην σχέση τους είπαν:
Α.Β: Υπάρχει σε φυσιολογικά επίπεδα. Μου αρέσει να τον θαυμάζουν και δεν γίνομαι υστερική.
Χ.Β: Το βασικότερο είναι ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Η Αντωνία δεν έχει την νοοτροπία της Ελληνίδας. Ξέρει ότι μερικά πράγματα υπάρχουν στο πλαίσιο της δουλειάς μου και τα σέβεται.

Τέλος θέλουν να κάνουν παιδιά…
Α.Β: Θέλουμε πολύ να κάνουμε παιδιά, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας.
Χ.Β: Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια. Θα σας έλεγα ότι η επιθυμία μου είναι να αποκτήσω 4 κόρες που να μοιάζουν στη μαμά τους!

Read More

And More