Χ. Βασιλόπουλος: “Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε bisexual. H σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο”

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί όσο καμμία, έδωσε στο περιοδικό OK o γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Ο γοητευτικός Χρήστος μίλησε για την σύζυγό του Αντωνία για την οποία λέει ότι ειναι η γυναίκα της ζωής του, για τη ζωή και την καριέρα του στην Αμερική, ενώ σοκάρει δηλώνοντας: “Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε bisexual. H σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο”.

Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν είναι bisexual: “Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε bisexual! Αν βάλεις, για παράδειγμα, ένα αγοράκι να διαλέξει ένα χρώμα για τα ρούχα του που να του αρέσει, εκείνο χωρίς να γνωρίζει από πριν τους κανόνες μπορεί να επιλέξει ακόμη και το ροζ. Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό το αγοράκι είναι gay. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο, ούτε κατατάσσεται στο άνδρας, γυναίκα, ερμαφρόδιτος, αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι bisexual. Ωστόσο δεν με αφορά τι λέει ή τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Μπορεί να λένε ότι τα βράδια ντύνομαι τραβεστί. Δεν με νοιάζει. Εγώ πάντα κάνω αυτό που θέλω.”

Για την γυναίκα του Αντωνία αποκάλυψε: “Η Αντωνία είναι η κολλητή μου, η ερωμένη μου, η γυναίκα του σπιτιού μου και της ζωής μου, ένας άνθρωπος που έχιε πολλά πρόσωπα και που γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι μαζί της. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί απίστευτες στιγμές μέχρι τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια που είμαστε μαζί.”

Read More

And More