Χ. Χριστόπουλος: Για ότι έγινε στο Αβέρωφ φταίει ο DJ!

Για τη δεξίωση της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τις τελευταίες μέρες, μίλησε στο TLIFE, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του Next Top Model Χάρης Xριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος που βρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε το λαμπερό ζευγάρι για τα Ποσειδώνια 2010 στο θωρηκτό Αβέρωφ μας μίλησε για τη δεξίωση και αποκάλυψε πως η παρεξήγηση ξεκίνησε από λάθος του DJ!

“Αν κάποιος φταίει στην όλη αυτή παρεξήγηση είναι ο Dj”, λέει χαρακτηριστικά ο διάσημος φωτογράφος και προσθέτει: “Η δεξίωση ήταν εκπληκτική πολύ σοβαρή και συμμετείχαν επιχειρηματίες. Όμως, ο Dj εκεί που έπαιζε μόνο κλασσική μουσική και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ξαφνικά έβαλε έναν καρσιλαμά. Και από εκεί ξεκίνησε η ιστορία. Από τον καρσιλαμά”.

Ακόμη, ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει ότι το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πολύ καλό και ότι για όλα ευθύνεται ο “καρσιλαμάς”. “Μετά η εκδήλωση επέστρεψε στο κλασσικό ρεπερτόριο. Αν δεν είχε παιχτεί αυτός ο καρσιλαμάς που θεωρήθηκε ανθελληνισμός γιατί έχει τουρκικές ρίζες, τότε όλα θα είχα εξελιχθεί ομαλά”.

Τέλος, ο ίδιος λέει το εξής: “Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση για τα Ποσειδόνια και όπως έχω πει ο τουρισμός και η ναυτιλία είναι τα τελευταία δυο χαρτιά της Ελλάδος. Η εκδήλωση ήταν εκπληκτική, σοβαρή και υπήρχε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Για όλα φταει μια λάθος επιλογή του Dj”!

Read More

And More