Χάκερς μπήκαν στο facebook του Ν. Μουτσινά!

Έχουμε πει οτι για τα προσωπικά δεδομένα συζήτηση κομμένη. Αλλά για τον Νίκο Μουτσινά, κομμένο το facebook καθώς το όνομα του συμπλήρωσε την λίστα με τους επώνυμους που έπεσαν θύμα χάκερ.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή που συμπαρουσιάζει, άγνωστοι έκλεψαν τον προσωπικό του κωδικό και μπήκαν μέσα στο προφίλ του με αποτέλεσμα πια εκείνος να μην έχει τον έλεγχο της προσωπικής του σελίδας.

Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι ο μόνος διάσημος που έχει πέσει θύμα χάκερ στο facebook.

Παρόμοια περίπτωση αντιμετώπισε και η Ελεονώρα Μελέτη καθώς άγνωστοι είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ χρησιμοποιώντας το όνομα της.

Θύμα του faecbook έπεσε και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός anchorman δοκίμασε μεγάλη έκπληξη όταν άκουσε φίλους του να του λένε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του στο Facebook! Οταν διαπίστωσε ότι υπήρχε σελίδα με το όνομά του και τις φωτογραφίες του, δεν έχασε λεπτό… Ανέθεσε στον δικηγόρο τουνα συντάξει μήνυση και την υπέβαλε στην Εισαγγελία και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Και η παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη βρέθηκε αντιμετώπη με τους χάκερς καθώς κάποιοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με το όνομα της και μάλιστα είχαν κάνει φίλους ανθρώπους της τηλεόρασης, με κινδύνο να προκαλέσουν ζημιά στα επαγγελματικά της.

Read More

And More