Χαλβάη 5-0: Λαμπερές παρουσίες στην avant premiere της πρώτης ταινίας του Μάρκου Σεφερλή!

Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία “Χαλβάη 5-0” συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο Θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία “Χαλβάη 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Η ταινία “Χαλβάη 5-0” είναι προγραμματισμένη να βγεις στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας, σε γνωστό κινηματογράφο που στεγάζεται μέσα σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε η avant premiere, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” .

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στα της υπόθεσης, ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. Πέντε ύποπτοι, μηδέν αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Με τον Μάρκο Σεφερλή στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιώργος Αγγελόπουλος και άλλοι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More