Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι σ’ όλη τη χώρα!

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι σ’ όλη τη χώρα! | tlife.gr

Στην ανατολική νησιωτική χώρα και την Κρήτη προβλέπεται βροχή ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Παγετός στα ηπειρωτικά κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 9 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λιγες νεφώσεις πρόσκαιρα στα νοτια αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και απο το βραδυ νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στην Εύβοια και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού από το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

READ more