Χαμογελά ξανά η Σταματίνα! Μάθε το γιατί…

‘Ενα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο έχει ζωγραφιστεί τις τελευταίες ημέρες στο πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Ένα χαμόγελο μέσα από το οποίο αντικατοπτρίζεται η μεγάλη της χαρά…

Η φετινή χρονιά δεν ήταν μία χρονιά ήσυχη για την Σταματίνα… Η φετινή χρονιά δεν ήταν μία χρονιά χωρίς… σύννεφα για την οικοδέσποινα του “Happy Day”. Βλέπεις, η σεζόν ξεκίνησε και η πρωινή, καθημερινή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας, βρέθηκε να δοκιμάζεται σκληρά κάθε μέρα στους πίνακες τηλεθέασης.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν ένας… περίπατος στους πίνακες τηλεθέασης, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες σεζόν για το “Happy Day”. Η εκπομπή έμελλε να παρουσιάσει σημαντικά σημάδια τηλεοπτικής κόπωσης (λογικό ήταν μετά τα τόσα χρόνια συνεχόμενης τηλεοπτικής πτήσης…) και αυτό ήταν κάτι που αποτυπώθηκε και στις μετρήσεις.

Το ζήτημα ,όμως, ποιό είναι… Το ζήτημα είναι πως η Σταματίνα δεν έκλεισε τα μάτια μπροστά από το πρόβλημα, ούτε αρνήθηκε να το παραδεχτεί, θεωρώντας (όπως πολλοί και πολλοί άλλοι, ονόματα δεν λέμε, τηλεοπτικές υπολήψεις δεν θίγουμε) πως έχει υπογράψει αιώνιο συμβόλαιο πίστης με τους τηλεθεατές.

Η Σταματίνα μαζί με τους συνεργάτες της είδαν την αλήθεια στα μάτια και αποφάσισαν να πάρουν μέτρα πριν να είναι αργά. ‘Ετσι, η σκαλέτα της εκπομπής έγινε πιο σφικτή, ο σχολιασμός πιο καίριος και νέα θέματα και ενότητες άρχισαν σιγά-σιγά να εντάσσονται στη θεματολογία.

Αποτέλεσμα; Ο Φλεβάρης ήταν ο μήνας που το “Happy Day” κατάφερε και πάλι να βρει τον παλιό, καλό του τηλεοπτικό εαυτό. Γεγονός το οποίο όπως ίσως φαντάζεσαι λατρεμένη, πλημμύρισε χαμόγελα την Σταματίνα.

Το “Happy Day” ,λοιπόν, κατάφερε τον Φλεβάρη στο δυναμικό, νεανικό κοινό να αγγίξει το 20,8% και να βγει πρώτο στη ζώνη προβολής του, από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τις 11.00.

Μάλιστα, η εκπομπή κατάφερε να σημειώσει άκρως ικανοποιητική πορεία και στις γυναίκες από 25-44 ετών, φτάνοντας μέχρι και το εντυπωσιακό η αλήθεια είναι,24,4% !

Αυτό είναι που λέμε βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι…


Read More

And More