Χαμόγελα χαράς για τον Υπάτιο Πατμάνογλου – Για δεύτερη φορά πατέρας μετά το τραγικό τροχαίο

Τα δύσκολα πέρασαν πια και ο Υπάτιος Πατμάνογλου χαμογελά ξανά. Τρία χρόνια μετά το συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα στο 83ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας, όπου η Porsche του γιου του “Mr Jumbo” Απόστολου Βακάκη καρφώθηκε στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου σκοτώνοντας την 33χρονη σύζυγό του και το 2,5 χρόνων παιδί του, ο 43χρονος άντρας φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες του και να γίνεται για μια ακόμη φορά πατέρας.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή, με την  οποία το 2019 απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα, τώρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έκανε γνωστή την είδηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία Θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου τρία χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που στέρησε τη ζωή του παιδιού του και της μητέρας του γιου του, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή και παρόλο που δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα έζησε αλλά και την απώλεια της πρώτης συζύγου και του παιδιού του, παίρνει δύναμη και κουράγιο από τη νέα του οικογένεια.

Να τους ζήσει!

Read More

And More