Χαμός ξανά με την νέα εμφάνιση του Μίκι Ρουρκ!

Είναι ο άντρας που κάπου εκεί στα 90’s λάτρευαν όλες οι γυναίκες! Ήταν sexy, γοητευτικός, πρώην μποξέρ ενώ ο ρόλος του στις 9 1/2 εβδομάδες ήταν αυτός που τον καθιέρωσε, κυρίως στις γυναικείες συνειδήσεις. Ο ίδιος, είχε μια σειρά από σπουδαίες κατακτήσεις, για την ακρίβεια, δεν υπήρχε γυναίκα που εκείνα τα χρόνια μπορούσε να του αντισταθεί και σύζυγός του ήταν και η Κάρε Ότις.

Όμως, τα χρόνια πέρασαν και δεκάδες πλαστικές μετά ο Μίκι Ρουρκ δεν θυμίζει τίποτα απ’όλα αυτά που μας έκαναν να τον λατρέψουμε. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτό του που τον δείχνουν να κρατά στην αγκαλιά το σκυλάκι του και μια γυναικεία τσάντα στο ένα του χέρι (εδώ μπορείς να δεις το σχετικό άρθρο).

Σήμερα κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες από έξοδό του για μεσημεριανό γεύμα το περασμένο Σάββατο στο Beverly Hills.

Για μια ακόμη φορά ο ηθοποιός επανέλαβε το ίδιο concept: εξωφρενικά στενό μπλουζάκι με ανοιχτό V ώστε να φαίνεται το γυμνασμένο του σώμα και τα τατουάζ του, στενό τζιν γυναικεία γυαλιά ηλίου στην κορυφή του κεφαλιού και αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο!
Επίσης, για μια ακόμη φορά κρατούσε το σκύλο του στην αγκαλιά αλλά φαινόταν να έχει αποχωριστεί την αγαπημένη του Louis Vuitton τσάντα. Ή μήπως όχι;
Όταν γύρισε την πλάτη του στους παπαράτσι για να μπει στο αυτοκίνητο, αποκαλύφθηκε η τσάντα στο πίσω μέρος αλλά και ένα πολύ ιδιαίτερο jecket που έβαλε στη μέση του.

Δυστυχώς, ο Μίκι Ρουρκ δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τον πρωταγωνιστή των 9 1/2 εβδομάδων που έκανε όλες τις γυναίκες να τον ερωτευτούν!

Read More

And More