Χαμός με τα δημοσιεύματα που θέλουν την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry να είναι έγκυος!

Δεν προλαβαίνουν τα δημοσιεύματα στο παλάτι στη Μεγάλη Βρετανία. Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Harry και της κούκλας ηθοποιού -και πρώην πια πρωταγωνίστριας του Suits- Meghan Markle, ήρθαν και τα πρώτα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι που γνωρίζεται εδώ και καιρό και αποκάλυψε πως θα παντρευτεί τον Μάη του 2018, αφού πρώτα η Meghan λάβει τη βρετανική υπηκοότητα, φαίνεται πως κρύβει ένα ακόμη μυστικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “In Touch Weekly”, το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και περιμένει το πρώτο του παιδί. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ανακοίνωσαν τόσο γρήγορα τα σχέδιά τους για γάμο, αναφέρει το περιοδικό.

His Royal Highness Prince Harry and Ms. Meghan Markle are “thrilled and happy” to be engaged. Here they appear at a photocall at Kensington Palace Gardens this afternoon, on the day their engagement is announced.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Όπως καταλαβαίνεις και τα βρετανικά sites πήραν “φωτιά”, ενώ δεν έχει δοθεί ακόμη επίσημη απάντηση από το παλάτι για το αν ισχύει η εγκυμοσύνη ή όχι… Πάντως το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως και οι δυο θέλουν σύντομα να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια!

Read More

And More