Χαμός με τη γυμνή φωτογραφία της Alessandra Ambrosio στο Instagram!

Αυτό το κορίτσι ξέρει να προκαλεί πανικό. Η Alessandra Ambrosio ποζάρει γυμνή και αναστατώνει… Ναι, η διάσημη καλλονή ποτέ δεν ντράπηκε να δείξει το καλλίγραμμο κορμί της και πάντα με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο ξέρει να προβάλλει τις τέλειες αναλογίες της.

Πριν λίγο καιρό πόζαρε ολόγυμνη στο φωτογραφικό φακό του David Bellemere σε παραλία στο Μαλιμπού, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Και τώρα, η διάσημη καλλονή ανέσυρε μια από τις αδημοσίευτες εικόνες της φωτογράφισης και την ανέβασε στο Instagram, κάνοντας τους θαυμαστές της να τρελαθούν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως μέσα σε 2 ώρες η φωτογραφία της συγκέντρωσε πάνω από 50.000 likes.

Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι μόλις 34 χρόνων, έχει δυο παιδιά και μια εντυπωσιακή σιλουέτα που θα ζήλευαν όλες οι γυναίκες. Το μυστικό της; Όπως αποκάλυψε στη βρετανική “Vogue”, η Alessandra διατηρείται σε φόρμα κάνοντας ασκήσεις εδάφους και γιόγκα: “νομίζω ότι θα “κολλήσω” με αυτά μέχρι να γεράσω! Είναι πολύ θηλυκά και γυμνάζουν διάφορες περιοχές του σώματος. Μπορούν να τα κάνουν όλες οι γυναίκες, από 20 έως 70 ετών”.



Read More

And More