Χαμός με τη γυμνή φωτογράφιση του Δημήτρη Βλάχου!

Ο ηθοποιός – επιχειρηματίας Δημήτρης Βλάχος υποδέχεται το «Down Town» στο γυμναστήριό του στο Ο.Α.Κ.Α. και αποκαλύπτεται ψυχή τε και σώματι – για τα μάτια μας μόνο!

Σε ξέρουμε τόσο καλά, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά για τα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια. Μεγάλωσα με τους γονείς μου και τα δυο μου αδέλφια, είμαι ο βενιαμίν της οικογένειας, έχω έναν αδελφό και μια αδελφή. Πήγα σε σχολείο της περιοχής, και λύκειο στην Γκράβα που τότε δεν είχε και πολύ καλό όνομα. Κανείς από την οικογένεια μου δεν ασχολείται με καλλιτεχνικά, τηλεόραση, δημοσιογραφία… Όταν ήμουν μικρός, ήμουν διάολος και σκανταλιάρης, πολύ άτακτος, έτρωγα ξύλο από τη μητέρα μου – και δικαίως. Με τα αδέλφια μου πλακωνόμασταν συνέχεια, κάτι φυσικό νομίζω όταν έχεις αδέλφια… Τώρα είμαστε μια χαρά, τα θυμόμαστε και γελάμε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να περνάω τις τάξεις. Βέβαια, από αντίδραση δεν διάβαζα, γιατί όταν χρειάστηκε να δώσω επαναληπτικές εξετάσεις, στρώθηκα ένα καλοκαίρι στο διάβασμα και τα πέρασα όλα, ακόμα και τα μαθηματικά που σιχαινόμουν.

Έχεις βγάλει χρήματα από την τηλεόραση;

Έχω αμειφθεί καλά, και από την τηλεόραση αλλά και από διαφημίσεις, για τα δεδομένα μου. Αλλά το ξεκίνημά μου συνέπεσε και με την αρχή της κρίσης. Προσωπικά, έχω ένα καλό, είμαι πολύ οργανωτικός όσον αφορά στα χρήματά μου. Μπορεί να είμαι σπάταλος, αλλά πάντα θα φροντίσω να έχω και την ασφάλεια μου.

Θυμάσαι μια μεγάλη σπατάλη που έκανες και την ευχαριστήθηκες πολύ;

Σπατάλες κάνω στα ταξίδια. Μια φορά έμεινα για ένα μήνα στην Αμερική και ξόδεψα 6000 δολάρια. Για κάποιους αυτό το ποσό μπορεί, βέβαια, να είναι ασήμαντο, αλλά και για πολλούς είναι τεράστιο.

Μια και αναφέρεις την Αμερική, πηγαίνεις πολύ συχνά πλέον…

Πάντα ήθελα να πάω στην Αμερική. Η πρώτη φορά που κατάφερα να πάω εκεί ήταν το 2008, όπου επισκέφθηκα τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. Μου αρέσει η αμερικανική νοοτροπία, ο τρόπος ζωής. Από τότε, πηγαίνω συχνά και μένω 2-3 μήνες κάθε φορά. Πηγαίνοντας εκεί, ξεφεύγω από την ελληνική πραγματικότητα κι αυτό μου αρέσει πολύ!

Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στην Αμερική;

Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι Λατίνες, οι Βενεζουελάνες, οι Κολομβιανές. Αυτές ψηφίζω. Αλλά, σαν την Ελληνίδα, δεν υπάρχει καμία στον κόσμο!

Η άσκηση σε έχει βοηθήσει στην αντοχή στο σεξ; Ο Sting είχε πει ότι έχει εντρυφήσει στο ταντρικό σεξ και μπορεί να κάνει έρωτα μέχρι και πέντε ώρες.

Μα και το σεξ είναι σαν γυμναστική άλλωστε: όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι!

Είναι πιο εύκολο το σεξ, όταν έχεις τέτοιο κορμί;

Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πέφτουν τόσο με το σώμα. Ναι, ξέρω πως θα μου πεις ότι ακούγεται τετριμμένο, αλλά αλήθεια, νομίζω πως θα «υποκύψουν» στην προσωπικότητα και στο χιούμορ. Μπορεί να είναι η πρώτη προσέγγιση, αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει κοντά σου. Φυσικά, για όσες θέλουν κοιλιακό, τότε κοιλιακό! Δεν είναι κακό!

Μάθε περισσότερα στο Down Town Κύπρου!

Read More

And More