Χαμός με την άφιξη του κούκλου πρωταγωνιστή του «Φτερωτού Θεού» στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Πανικό προκάλεσε η άφιξη του Τζαν Γιαμάν στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής! Ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς “Φτερωτός Θεός” που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ έφτασε γύρω στις 17:30 στη χώρα μας και όπως καταλαβαίνεις επικράτησε παροξυσμός στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Με το που κατέφθασε ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός, οι γυναίκες θαυμάστριες του τον περικύκλωσαν, με σκοπό να βγάλουν σέλφι μαζί του.

Όπως πρώτο σε ενημέρωσε το TLIFE, ο Τζαν Γιαμάν ταξίδεψε στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του ΣΚΑΪ, ενώ πρόκειται μάλιστα να εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου! Ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο αεροδρόμιο και κατέγραψε καρέ καρέ την άφιξη του πανέμορφου Τζαν στη χώρα μας. Αν και κουρασμένος από το ταξίδι, ο γνωστός ηθοποιός δεν χάλασε χατίρι και φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζήτησε.

Δες φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/B2uBP1dgOrs/

Ο Can Yaman είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Τουρκία και όχι μόνο. Την άποψη αυτή δεν έχουν μόνο οι 4,5 εκατομμύρια ακόλουθοι του στο Instagram, αλλά και η τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ, που τον Φεβρουάριο του 2019 τον ανακήρυξε Άνδρα της Χρονιάς! Την εντυπωσιακή του εμφάνιση την οφείλει όχι μόνο στις καλές συνήθειες άσκησης και διατροφής, αλλά και στα γονίδιά του τα οποία προέρχονται από όλες τις γωνιές των Βαλκανίων.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More