Χαμός με την παράνομη σχέση του Ολάντ – Αποσύρει το “Closer” το δημοσίευμα

O ίδιος ο Φρανσουά Ολάντ, απειλεί με μηνύσεις αλλά… δε διαψεύδει τον νέο έρωτα με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε τη “βαθιά του λύπη” για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και διαμήνυσε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού “Closer” που δημοσιεύει στο χθεσινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό για σχέση μεταξύ Ολάντ – Γκαγιέ, στο πλαίσιο ενός επτασέλιδου αφιερώματος!

Λίγες ώρες μετά, το περιοδικό “Closer”, ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει από το site του τις πληροφορίες για τη σχέση Ολάντ – Γκαγιέ, μετά από αίτημα του δικηγόρου της ηθοποιού.

“Ο δικηγόρος της Ζουλί Γκαγιέ επικοινώνησε μαζί μας για να μας ζητήσει να αποσύρουμε από τον ιστότοπο κάθε αναφορά για αυτή τη σχέση και να διασφαλίσουμε την απόσυρση των αναρτήσεων και στη μηχανή αναζήτησης της Google” ανέφερε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λοράνς Πιο, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού,
επισημαίνοντας όμως, ότι ανάλογο αίτημα δεν έχει γίνει για την έντυπη έκδοση του περιοδικού.

Επισήμως πάντως, ο ο 59χρονος Ολάντ, έχει σχέση με την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ,
ενώ στο παρελθόν, συζούσε με την πρώην υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIT για το δημοσίευμα του “Closer”

Read More

And More