Χαμός στην κηδεία της κόρης της Whitney Houston – Πέταξαν έξω την θεία της

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η εκκλησία St. James United Methodist στην Τζόρτζια, την ώρα της κηδείας της κόρης της Whitney Houston. Συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα της Bobbi Kristina βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο, αλλά από το μυστήριο δεν έλειψε και η ένταση.
Κι αυτό γιατί η αδελφή του Bobby Brown, Leolah διέκοψε το λόγο της Pat Houston (επίσης θείας της Bobbi) και άρχισε να την βρίζει, λέγοντας πως η Whitney Houston θα την στοιχειώνει από τον τάφο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Pat (σύζυγος του αδελφού της Whitney Houston) βρέθηκε στο βήμα για να μιλήσει για το θάνατο της ανιψιάς της. H Leolah βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε την επίθεση. Αμέσως προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και τελικά την οδήγησαν έξω από την αίθουσα.
Η Leolah, έξαλλη μίλησε για το περιστατικό στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως η Whitney “θα στοιχειώνει από τον τάφο της Pat” για τα ψέματα που λέει.

Όπως καταλαβαίνεις, μετά την κηδεία ακολούθησε ξεχωριστή δεξίωση στο Ντούλουθ από την οικογένεια Brown, χωριστά από τους Houston, για να αποφευχθούν οι περαιτέρω εντάσεις.
Ενώ, άνθρωποι από το περιβάλλον της Bobbi, αναφέρουν πως η κόντρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες κρατά καλά και μεγάλωσε με αφορμή την κληρονομία των 20 εκατομμυρίων δολαρίων που αφήνει κληρονομία η Bobbi Kristina.

Read More

And More