«Χαμός» στην παράσταση “Βαφτίσια” του Ν. Μουτσινά στην Κρήτη!

«Χαμός» στην παράσταση “Βαφτίσια” του Ν. Μουτσινά στην Κρήτη! | tlife.gr
Μέχρι και νυχτερινή παράσταση αποφάσισαν να κάνουν οι συντελεστές της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας “Bαφτίσια” για να ικανοποιήσουν τους θαυμαστές τους. Η νέα παράσταση του Νίκου Μουτσινά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και συνάντησε το θερμότερο μέχρι στιγμής κοινό της στην Κρήτη.
Αν και είχαν προγραμματιστεί δυο παραστάσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που οι πρωταγωνιστές του θιάσου αποφάσισαν να κάνουν και μια μεταμεσονύχτια παράσταση για όσους ήθελαν να τους απολαύσουν.

Το θέατρο πλημμύρισε από κόσμο και το κρητικό κοινό χάρισε στους συμμετέχοντες το πιο θερμό του χειροκρότημα.
Η παράσταση “Βαφτίσια” έχει ήδη επισκεφτεί πολλές πόλεις της Ελλάδας και συνεχίζει δυναμικά την περιοδεία της, ολοκληρώνοντας σήμερα τις παραστάσεις στην Κρήτη με τελικό προορισμό το Ρέθυμνο. Την Κυριακή αναμένεται να έχουν επιστρέψει Αθήνα, για την παράσταση στον Πειραιά.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες ακόμα πιο αναγκαίο, επιθυμητό και λυτρωτικό, το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινάυ – Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας “Ψέκασα την Ελίζα”, στο Θέατρο “Χώρα” τη χειμερινή σεζόν 2011-12, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία “Τα Βαφτίσια”, το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα,(Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα( Αθηνά Οικονομάκου). Με αφορμή τα βαφτίσια , δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).
Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα.; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;
Και τελικά το μεγάλο ερώτημα “Θα γίνουν τα βαφτίσια;”

READ more