Χαμός στο “Καλοκαίρι #not” για το Χρυσάνθεμο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»! «Λέει ψέματα, θα κινηθώ νομικά»

Η Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #Not” ισχυρίστηκε ότι ήταν το «Χρυσάνθεμο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Σήμερα, όμως, στον αέρα της εκπομπής βγήκε τηλεφωνικά ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος διέψευσε τα λεγόμενα της νεαρής κοπέλας, την οποία κατηγόρησε ότι λέει ψέματα και δήλωσε πως η δική του κόρη έπαιζε το “Χρυσάνθεμο” και ότι ουδέποτε υπήρξαν δύο μωρά στα γυρίσματα.

Σε επικοινωνία, ωστόσο, που είχε η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή με τον Χάρη Ρώμα, εκείνος της επιβεβαίωσε πως ήταν δύο τα μωρά στο γύρισμα.

«Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα. Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα. Η κοπέλα, εις βάρος του ονόματος της κόρης μου, την προσβάλλει και ζητάει και δουλειά. Το κάνει η κοπέλα γιατί έχει να κερδίσει διασημότητα. Και αυτό που είπε για τη σειρά “Με δυο μαμάδες” είναι παραμύθι και μπορώ να το αποδείξω. Αυτή την ενόχληση την έχει και η κόρη μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More