Χαμός στο MasterChef: Έβαλε υλικό στο πιάτο εκτός χρόνου και τον έστειλαν στον… τάκο!

Χαμός έγινε στο χθεσινό τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef. Λίγο πριν την 10αδα το unfair play ενός από τους διαγωνιζόμενους εξόργισε τους κριτές: Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο λόγος για τον Γιώργο που πρόσθεσε στο πιάτο του ένα υλικό (ένα φύλλο καπουτσίνο) εκτός χρόνου, κίνηση που θεωρήθηκε… unfair play.

Συγκεκριμένα, καθώς οι κριτές μετρούσαν ανάποδα για το τέλος του χρόνου της δοκιμασίας, ο Γιώργος ολοκλήρωνε το στήσιμο στα 3 πιάτα που είχε μπροστά του. Στα χέρια του κρατούσε τα 3 φυλλαράκια, και παρόλο που έληξε ο χρόνος εκείνος τα έβαλε στα πιάτα. Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν όλα τα υλικά στο πιάτο μπήκαν εντός χρόνου εκείνος είπε: «Όλα τα υλικά που έχω στο πιάτο μου μπήκαν εντός χρόνου». Τότε του είπαν πως η κάμερα κατέγραψε την εκπρόθεσμη προσθήκη υλικού, εκείνος είπε ναι έβαλα τα τελευταία φυλλαράκια εκτός χρόνου.

Πηγαίνοντας μπροστά στους κριτές το πιάτο του, ο Γιώργος –στεναχωρημένος- αποκάλυψε στους κριτές τι συνέβη και εκείνοι αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του, επισημαίνοντας πως όλοι πρέπει να συμμορφώνονται στους κανόνες του παιχνιδιού.

Έτσι ο Γιώργος βγήκε κατ’ ευθείαν στον τάκο, ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δες το video από την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση:

Και φυσικά τα σχόλια ήταν πολλά!

Read More

And More